De Rossistische Podcast cover art

De Rossistische Podcast

De waarheid over gingers ontkrult!

Website: linktr.ee
Services: Podcasting

Weho mede ginger, rossist of fan!

Wat betekent het om rost te zijn? De Rossistische Podcast is de eerste podcast in België die de struggles en blessings van rost zijn ter sprake brengt.

Roodharigen worden niet echt serieus genomen als minderheidsgroep omdat het maar gaat over een haarkleur. Toch bestaan er talloze vooroordelen, gebruiken, en mythes over het rode haar, die tot duizenden jaren terug gaan en de levens van roodharigen vandaag nog beïnvloeden. Door middel van geschiedkundige, wetenschappelijke, en persoonlijke verhalen met dermatologen, experts, BV’s zoals Linde Merckpoel, Jelle & Clare Cleymans en minder bekende Vlamingen, ontkrult de podcast de waarheid over gingers.

Gezien de uniciteit en authenticiteit van het verhaal, kreeg de podcast heel wat media aandacht. Ik mocht op Studio Brussel (2.06.25 – 2.27.40), De Zevende Dag (1.47.50), BruzzZandman, De Tafel van Gert en Ketnet verschijnen, maar ook in talloze kranten zoals Billie en HLN.
In het kader van de podcast werd een expo georganiseerd en wordt dit jaar op 22 maart het eerste ginger festival georganiseerd in Recyclart Brussel. Kom je ook? Check het hier!

ENJOY 🔥 Beluisterbaar op Apple Podcasts, Spotify en Youtube.

Dit project werd gesteund door à Fonds.